orthodox media

Cross XLI, by Adam Stanislav

Orthodoxe media

orthodoxe boeken bestellen

Op deze pagina vind u boeken over het orthodoxe geloof Bijgevoegd is een korte beschrijving, de ISBN nummers, en een link waar u de boeken kunt bestellen.

orthodoxe photo art

Door de jaren heen zijn er vele prachtige momenten tijdens erediensten of in orthodoxe kerken vastgelegd. Hier vind u een selectie om als achtergrond op uw computer te gebruiken.

Orthodoxe mobiele apps

Mobiel apps zijn een handige tool in het alledaagse leven van een orthodox gelovige. Hier vind u de beste keuzes in apps voor een orthodoxe christen.

Orthodoxe spotify playlists

Muziek wordt vandaag de dag veel afgespeeld op Spotify. Ook de orthodoxe kerken hebben op spotify kanalen waar zij de liturgische muziek delen met de wereld.

Orthodoxe Russische tv

Hier kunt u 24/7 mee kijken meet de Russische orthodoxe tv zender Союз (vrij vertaald Soyuz/Unie). Hier zijn Erediensten, muziek, kinderprogram's en lezingen te zien.

orthodoxe online radio

Veel orthodoxe kerken onderhouden een online radio station of een podcast. Hier vind u deze radio stations in diverse verschillende talen.

Orthodoxe e-reading (pdf)

Omdat hardcaft boeken vaak moeilijk te vinden zijn hebben vele auteurs deze boeken in pdf samegebracht om vervolgens gratis deze te laten downloaden voor gebruik.

Orthodoxe hymnes luisteren

Vele monniken / nonnen koren binnen de Russisch orthodoxe kerk hebben een Youtube kanaal waarin de gezangen wereldwijd gedeeld worden. Hier is een kleine selectie van deze koren.

Orthodoxe Documantaires

Of het nu over de kerk, of over heiligen gaat. Er zijn veel documentaires gemaakt over de orthodoxe kerk. zowel binnen als buiten Nederland kunt u deze via Youtube bekijken