Orthodox photo art

Cross XLI, by Adam Stanislav

gratis orthodoxe wallpapers downloaden

Voorwoord

Hieronder vind u gratis wallpapers van diverse verschillende onderwerpen binnen het orthodox christelijke leven. Deze wallpapers zijn voor u ter inspiratie te downloaden. Deze wallpapers / images zijn gebundeld in een .zip file. Dit betekend dat u een programma moet downloaden en installeren om de folders te kunnen uitpakken. U kunt hiervoor gratis winzip of winrar downloaden. Daarnaast benadrukken we hier dat alle rechten en credits voorbehoud zijn aan de fotograven c.q schilders.

orthodoxe begravenis

Orthodoxe schilderij wallpapers

Door de eeuwen heen zijn er vele schilders geïnspireerd door hun christelijk orthodoxe geloof. Dit resulteerde in een prachtige collectie van orthodoxe taferelen. Hieronder kunt u 100 van de mooiste schilderij afbeeldingen gratis te downloaden om van te genieten.

etestiek

Orthodoxe esthetieke wallpapers

Er zijn vandaag de dag ook veel fotografen die over de meest uiteen lopende onderwerpen prachtige stil leven foto’s hebben gemaakt. Hieronder kunt vind u een selectie van 100 van de meest prachtige esthetieke afbeeldingen gratis te downloaden om van te genieten. 

kerk in sneeuw

Orthodoxe kerken wallpapers

Soms vergeten we dat een kerk het huis van God is. Fotografen hebben daarom niet voor niets de meest mooie foto’s van kerken kunnen maken. Hieronder kunt u 100 van de mooiste afbeeldingen van orthodoxe kerken gratis te downloaden om van te genieten.

Orthodoxe Leven wallpapers

Er zijn vele momenten van geluk, vreugde maar ook verdriet vastgelegd in het dagelijkse leven van een orthodox gelovige.  Hieronder kunt u 100 van de mooiste afbeeldingen van orthodoxe dagelijkse leven gratis te downloaden om van te genieten.