orthodoxe mobiele apps

Cross XLI, by Adam Stanislav

Orthodoxe apps voor dagelijks gebruiik

Voorwoord

Hieronder vind u een selectie van mobiele apps die gebruikt “kunnen” worden in het dagelijkse leven. Het is daarnaast belangrijk om te waarschuwen dat wanneer u zelf opzoek gaat naar mobiele apps, er apps zijn die: (1) niet uw interesse behartigen en orthodoxe geloof apps ontwikkelen om uw data te minen. (2) Niet alle apps correct zijn in de inhoud hiervan. als u zelf opzoek gaat naar apps, neemt u dan apps welke ontwikkelt zijn door kerkgemeenschappen.  
Om een app te downloaden, open deze pagina dan op uw mobiel!

logo orthodox calander

Orthodox Calender

Orthodoxe kalender met levens van de heiligen, iconen, troparions en kontakions. Dagelijkse Schriftlezingen. Feesten, vastendagen, herdenkingsdagen. Juliaanse versie ("Oude kalender"). Engels en Russisch. Dit is de meest gebruikte app voor orthodox gelovigen en zeker een aanrader.

Orthodox studiebijbel

De Orthodoxe Studiebijbel presenteert de Bijbel van de vroege kerk en de kerk van de vroege Bijbel. Deze eerste-van-zijn-soort studiebijbel wordt gepresenteerd met commentaar vanuit het oude christelijke perspectief.

Alleen verkrijgbaar in apple app store voor $9.99

Orthodox gebedenboek

Orthodox gebedenboek

Orthodox gebedenboek. De applicatie bevat ochtend- en avondgebeden, evenals de Heilige Communie in de Russische en Oud-Slavische talen / kerkslavisch (bevat geen Engelse versie).

Orthodox gebedenboek

Russisch-orthodox gebed met audio, teksten en gezangen. Alleen voor Russisch sprekende mensen. Deze app is om een orthodox persoon te helpen. Lees of luister naar essentiële gebeden.

Logo Orthodoxe gebeden en diensten

Orthodoxe gebeden & diensten

Een uitgebreide verzameling orthodoxe diensten, akathisten, gebeden en geschriften. Het is behoorlijk indrukwekkend in zijn reikwijdte en breedte.

logo orthodoxe facts

Orthodoxe Gezegden

Welkom bij de innovatieve Orthodox Facts App. Twee tot drie keer per week sturen we je een orthodox feit over ons geloof dat je misschien niet kent of waar je niet eens aan hebt gedacht.

Logo AGES Digital Chant Stand

AGES Digital Chant Stand

De Digital Chant Stand App bevat volledige teksten, zowel vaste als beweegbare delen, voor dagelijkse diensten in de Orthodoxe Kerk, zowel in het Engels als in het Grieks.

De ascetische ervaring

De beste dagelijkse korte spirituele orthodoxe artikelen die je in minder dan twee minuten kunt lezen. Vergezeld van verbluffende en moderne foto's van de berg Athos.

Alleen verkrijgbaar in de Google play store!

logo orthodox icon

Orthodox Icon

Deze app bevat een appendix en beschrijving van orthodoxe iconen. Hoewel de app veelbelovend is benadrukken we dat deze app nog niet veel inhoud heeft en alleen in het Engels verkrijgbaar is.

Alleen verkrijgbaar in de Google play store!

orthodox radio online Russia

Hier kun je orthodoxe radio's uit Rusland luisteren, op je smartphone, tablet of elk ander mobiel apparaat, live online. Deze app zit boordevol orthodoxe radio stations.

Alleen verkrijgbaar in de Google play store!