Reden tot donatie aan de kerk?
Het bestaan van de Russisch orthodoxe kerk in Zwolle is gebonden aan haar donaties. Hiermee worden vele kosten zoals de huur van het pand, het vervoer van de priester, en andere dergelijke kosten van betaald. Ook gebruiken wij de giften om investering te doen zoals de bouw van de analoy’s, de aanschaf van de heilige kelk, en andere dergelijk benodigde materialen voor de erediensten. Ook schaffen wij hier gebruikt materialen voor onze parochianen voor aan zoals kaarsen, gebedenbriefjes, ende basis benodigdheden voor de trapeza (nazit). Het laatste doel van de giften is om een spaarpot te creëren zodat wij toekomstig met God’s wil een eigen pand mogen aanschaffen. Mede hierdoor zijn alle giften aan de kerk brood nodig.

Alle donaties worden via het beveiligde betaalplatform mollie payments gedaan. Daarnaast is het misschien belangrijk voor u om te weten dat alle donaties rechtstreeks naar de kerkelijke bankrekening van stichting “Podvorye H.H. Aartsengel Michaël en alle Onlichamelijke Krachten te Zwolle” gaan. U kunt de stichting terug vinden in de kamer van koophandel onder het nummer: 75081288. Mocht u zelf handmatig een donatie willen overschrijven dan kan dit op rekeningnummer: NL36INGB0006634948  ten name van “H H Aartsengel Michaël”.

Wij willen u alvast bedanken voor een eventuele gift die u nu misschien wilt plaatsen, of voor giften die u voorafgaand  al gemaakt heeft!

U giften hebben al zoveel bereikt. Zo hebben we de volgende dingen met uw giften kunnen aanschaffen of maken.

– De aanschaf van een zegen kruis
– De aanschaf van de heilige kelk set
– De aanschaf van de zevenarmige kandelaar op het altaar
– De aanschaf van de verschillende liturgische textiel aankleding
– De aanschaf van twee grote staande kandelaren welke bij de analoy staan
– De aanschaf van een nieuwe kaldinista (wierrook brander)
– De aanschaf van de koor lessenaar 
– De creatie van drie analoy voor de ikonen
– De creatie van de bisschoppelijke verhoging en de zetel hiervoor
– De creatie van de mobiele iconenstase

En zo is er nog veel meer mogelijk gemaakt dankzij uw investeringen. Maar we zijn er nog niet. Er zijn nog vele materialen die onze kerk nodig heeft om te kunnen voldoen aan de constante groei van onze kerkgemeenschap. Mocht u daarom een donatie willen doen voor een specifiek doel, dan nodigen wij u graag uit om dit te omschrijven in het “message” veld hiernaast.

 

CurrencyAmount

* Excuses voor de formulier opzet. Deze donatie plugin binnen WordPress laat zich niet zo makkelijk temmen.