Contact met de kerk

Cross XLI, by Adam Stanislav

contact formulier

Leest u het onderstaande alstublieft aandachtig voor dat u een bericht verstuurd

Alle bericht communicatie wordt natuurlijk vertrouwelijk behandeld.

Handgeschreven berichten kunnen gestuurd worden naar het klooster. Stuurt u deze alstublieft niet naar het onderstaande adres. Contact personen binnen onze kerk streven er naar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen. Vult u daarom alstublieft zo volledig mogelijk het contact formulier in. Het kan echter zijn dat er een paar dagen over heen gaat voor dat u een antwoord terug krijgt. Dit heeft er mee te maken dat onze priester een erg druk agenda heeft. Wij vragen hiervoor nederig uw geduld. Mocht er binnen zeven dagen geen reactie zijn, probeert u dan alstublieft nog een keer een bericht te versturen.

Mocht uw verzoek aan de priester urgent zijn, dan adviseren wij u verder naar beneden te scrollen en het onderstaande telefoonnummer te bellen. Wanneer u vragen heeft specifiek voor de priester alleen. Dan vragen wij enkel in het bericht te melden of de priester met u contact kan opnemen. Vermeld hier wel uw telefoonnummer bij. 

De Russisch orthodoxe kerk te Zwolle heeft als regio Overijssel, zuidelijk Drenthe, noordelijk Gelderland, en Flevoland. Woont u elders en heeft u een vraag, dan adviseren wij deze neer te leggen bij de desbetreffende kerk in uw regio. Informatie hierover kunt u vinden onder “Kerken in Nederland” in het menu.

Op reclame en spam mail wordt echter niet gereageerd. Wij kunnen ons digitaal prima zelf redden.

      + Russisch orthodoxe kerk te Zwolle

bezoek Locatie

contact Priester

contact Kerkbestuur